Welkom bij Kees

Welkom bij Kees
Kees nodigt je uit. In zijn nostalgische restaurant ontspan jij met je familie tijdens een diner of heb je een gemoedelijke zakenlunch met je collega’s in een aparte ruimte. Vertrouwd en laagdrempelig en er is voor ieder wat wils. Kees is dagelijks geopend.

Nieuwe menukaart
Er is hard gewerkt aan een nieuwe menukaart! Naast zijn vertrouwde klassiekers serveert KEES heerlijke nieuwe voor-, hoofd- en nagerechten waaronder verrassende vegetarische opties. Benieuwd? Neem snel een kijkje op onze kaart hier.

Tot snel!

Of je nu met familie komt ontspannen tijdens een lekker diner of een locatie zoekt voor een gemoedelijke zakenlunch. Bij KEES voel je je thuis. Naast de menukaart heeft Kees ook diverse mogelijkheden voor grote groepen. Of het nu gaat om een groepsdiner of een borrel, receptie of een vergadering in een aparte ruimte. Het kan allemaal.
Welkom bij Kees
Onze restaurants zijn dagelijks geopend tot 20:00! Kom snel langs en kies een mooi plekje uit of maak vooraf een reservering. In verband met de nieuwe coronamaatregelen is Kees dagelijks geopend.

(*) Kees Houten is gesloten.

Tip voor de feestdagen: de EtenBij cadeaukaart!


Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen dat leuk is om te geven én heerlijk om te krijgen? Met de EtenBij cadeaukaart verras je iemand met een gezellige borrel of lekker etentje in ons restaurant. Haal dus snel de EtenBij cadeaukaart voor Sinterklaas of Kerst bij Kees op locatie of bestel hem hier. De cadeaukaart is op te waarderen tussen de €20 en €150 en is 2 jaar geldig. En als kers op de taart kun je er via de website een persoonlijke boodschap aan toevoegen!
Volg kees!

Volg ons:
Instagram: @restaurantkees
Facebook: Restaurant KEES
Contact

POORTUGAAL
Kruisdijk 8
3176PK, Poortugaal
+31105015511
directantwoord@restaurantkees.nl

OPENINGSTIJDEN
Elke dag open vanaf 12:00 – 22:00