Welkom bij Kees

Welkom bij Kees
Kees nodigt je uit om langs te komen in zijn nostalgische restaurant of om van de zon te genieten op zijn terras. Ontspan met je familie tijdens een diner of ga voor een gemoedelijke zakenlunch met je collega’s in een aparte ruimte. Vertrouwd en laagdrempelig en er is voor ieder wat wils. Kees is dagelijks geopend.

Of je nu met familie komt ontspannen tijdens een lekker diner of een locatie zoekt voor een gemoedelijke zakenlunch. Bij KEES voel je je thuis. Naast de menukaart heeft Kees ook diverse mogelijkheden voor grote groepen. Of het nu gaat om een groepsdiner of een borrel, receptie of een vergadering in een aparte ruimte. Het kan allemaal.

Tot snel!

*Het is niet mogelijk om vooraf speciaal voor ons terras te reserveren. Bij mooi weer doen we er uiteraard wel alles aan om iedereen zo goed als mogelijk een fijn plekje te geven op ons terras.
Welkom bij Kees
Onze restaurants zijn dagelijks geopend tot 20:00! Kom snel langs en kies een mooi plekje uit of maak vooraf een reservering. In verband met de nieuwe coronamaatregelen is Kees dagelijks geopend.

(*) Kees Houten is gesloten.

Tip voor de feestdagen: de EtenBij cadeaukaart!


Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen dat leuk is om te geven én heerlijk om te krijgen? Met de EtenBij cadeaukaart verras je iemand met een gezellige borrel of lekker etentje in ons restaurant. Haal dus snel de EtenBij cadeaukaart voor Sinterklaas of Kerst bij Kees op locatie of bestel hem hier. De cadeaukaart is op te waarderen tussen de €20 en €150 en is 2 jaar geldig. En als kers op de taart kun je er via de website een persoonlijke boodschap aan toevoegen!
Volg kees!

Volg ons:
Instagram: @restaurantkees
Facebook: Restaurant KEES
Contact

POORTUGAAL
Kruisdijk 8
3176PK, Poortugaal
+31105015511
directantwoord@restaurantkees.nl

OPENINGSTIJDEN
Elke dag open vanaf 12:00 – 22:00